JEFF

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

De Jeff collectie bij Scalini

In het jaar 2000 begint Jeff’s verhaal pas echt. Caroline & Alain Eaton beleefden toen hun eerste avontuur en brachten de eerste knitwear-collectie op de markt. Toen was de collectie nog vrij basic qua ontwerp maar de sweaters waren verkrijgbaar in ontelbare kleuren. Vanaf dan ging de groei van het bedrijf heel snel en werd het één van de beste Belgische labels tot op de dag van vandaag.

De stijl van JEFF

JEFF is vooral gekend voor de fantasierijke breisels en kleurrijke designs. De Belgische collectie biedt vandaag de dag een veel uitgebreidere en diverse kledinglijn voor vrouwen met een passie voor mode. JEFF is een collectie uit Brussel, verfijnd en casual tegelijk en dat past JEFF op de meest creatieve manieren toe in de ontwerpen.
De ontwerper laat zich inspireren door ware kleuren en texturen die je weer vrouw laten voelen. Elke collectie die in productie wordt gebracht begint bij een onderzoek en eindigt bij een perfect eindresultaat. JEFF verzamelt continu inspiratie en droomt van een vrouw die kan stralen. Samen vormen deze aspecten de prachtige collectie.

Koop charmante kleding van JEFF bij Scalini

Op zoek naar een vrouwelijke en creatieve geest, heeft het merk een eigen stempel gecreëerd en spelen de emoties een grote rol bij de uitwerking van elke collectie. Het merk neemt een vrouwelijke opvatting van het kledingstuk aan, maar altijd met een speelse en nonchalante touch om een te verklede look te vermijden. De handtekening kan omschreven worden als uitermate elegant. De ontwerpers zijn bijzonder attent op het gebruik van edele materialen zoals wol, katoen, zijde en kasjmier. Victoria Eaton nam het bedrijf van haar ouders over in september 2013, vol energie en creativiteit is ze aan de slag gegaan. Ze is nu de charmante aanwinst van dit goed opgerichte team. Het merk heeft meer dan honderd winkels met meerdere merken in België. JEFF is in verschillende seizoenen aanwezig in meer dan 250 boetieks en concept stores in het buitenland. Tenslotte zijn de collecties van Jeff geïnspireerd op de trends van verschillende modesteden. De ontwerpen zijn altijd elegant maar hebben ook een speelse toets en blijven altijd het prachtige vrouwelijk beeld benadrukken in alle collecties die ze naar voren brengen.