Giovane

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Giovane heet nu HER! Klik hier en ontdek de volledige HER collectieGiovane kleding bij Scalini

Giovane staat voor vrouwelijke intuïtie, wijsheid en kracht. Kleren die je laten stralen omdat je er trots op bent een vrouw te zijn. Giovane is vrouwelijk, kleurrijk, plagend en moeiteloos. De eigenschappen van de ontwerpen zijn: sterke prints, rijke materialen, perfecte snits, een mooie afwerking en een oog voor detail.

Met veel liefde voor esthetiek en uitmuntende expertise creëren ze kleding voor de meest veeleisende kledingkasten. Ze maken kleding die voldoet aan alle aspecten van het leven. Giovane geeft vrouwen de gelegenheid om zich naar boven of naar beneden te kleden, afhankelijk van de gelegenheid. Dit is mogelijk door de uitgebreide keuze aan stukken van soepele broeken tot speciale jurken.

Ontdek Giovane online bij Scalini

Giovane online is een toevoeging aan het merk. De kleren zijn online te zien, gemakkelijk te dragen en gemakkelijk te houden. Een merk waarmee je je als een vrouw voelt. Omdat het geweldig is om een vrouw te zijn. Met een passie voor mode, zowel creatief als geavanceerd, wordt vakmanschap en kennis naar voren gebracht. Met de beste montage, kwaliteit, afwerking en levering maakt Giovane de vrouwelijke mode compleet.

De elegante ontwerpen voldoen aan de nieuwe trends die de markten betoveren. De uniekheid leidt elke collectie naar de ware essentie van mode. De ontwikkeling van nieuwe vormen, technieken en kleuren evenals de aandacht voor detail is de sleutel tot Giovane en het geheim van elke productie.