Cristina Effe

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Christina Effe mode bij Scalini

Bertelli srl bestaat al meer dan twintig jaar op het gebied van textiel en produceert en distribueert zijn merk Cristina Effe op de binnenlandse markt en op de exportmarkten zoals Rusland, Hongkong, China, Spanje, Frankrijk, België, Nederland, enzovoort. Omdat de onderneming de afgelopen jaren een grote expansie doormaakte, organiseerde het management nieuwe controle- en monitoringprocedures om de kwaliteit en timing van de productie en leveringen te controleren.

Italiaanse kwaliteit van Christina Effe

Ze geloven in klanttevredenheid en ze vinden dat de opvolging van de gekochte goederen een onderwerp is om een sterke en langdurige zakelijke relatie op te bouwen. Desondanks blijft de structuur van de Vennootschap erg licht om in een zeer korte tijd te reageren omdat de snelle reactie een sleutel is om succesvol te zijn. De besluitvorming is ook erg snel omdat het management erg dicht bij de markt staat, evenals bij de eigenaar, en daarom in realtime een beslissing kan nemen. Maar de geschiedenis en de traditie van de bedrijfs- en merkwaarden blijven hetzelfde en ze zijn typisch Italiaans: de kwaliteit van de materialen is intrinsiek zeer hoog, prijs-kwaliteitverhouding, onderzoek, creativiteit, adopteerbaarheid, liefde voor schoonheid, romantiek, wil van leren en trots op ons verhaal.

Een traditie open voor veranderingen

Dit relatief kleine bedrijf is ontroerd door mensen die van deze gekke wereld van mode houden en geloven in de strategie van kwaliteit en samenhang. De stijl van de ontwerpen is heel elegant en straalt een hele warme look uit. Sommige producten hebben ook schitterende patronen met een heel gedetailleerde tekening. Je kunt ook de producten bekijken op Christina Effe online.