Anna Rachele Lab

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Anna rachele lab collectie bij Scalini

De LAB anna rachele collectie werd gecreëerd om het modevoorstel van de hoofdcollectie te vervolledigen, en werd in korte tijd een onafhankelijk merk voor alle doeleinden, ook vanuit het oogpunt van de distributie. De collectie, altijd gericht op een vrouw die van vrouwelijkheid houdt en op zoek is naar exclusiviteit in de mode, heeft ook een sportief en nonchalant karakter, rijk aan details en inspiraties. LAB anna rachele heeft zich altijd onderscheiden door haar visie op mode, hedendaags en ongepubliceerd; het vertegenwoordigt de synthese van de fundamentele waarden van Anna Rachele: onderzoek, innovatie, moderniteit, aangepast aan de gevoeligheid van een moderne klant, altijd kosmopolitisch en met aandacht voor de stijl en de kwaliteit van de kledingstukken die ze besluit te dragen.

De stijl van Lab Anna Rachele

De LAB anna rachele collectie geeft uitdrukking aan een sterke en eigentijdse identiteit en herdefinieert snitten en vormen met haar visie: origineel, modern en grappig. Een frisse stijl, vrolijk en geraffineerd; glamour en sportief tegelijk, met een hypervrouwelijke houding. Romantisch en toch zachtjes, stevig en toch vriendelijk, sierlijk in zijn geborgenheid, voor een vrouw die houdt van contrasten, sterke en onconventionele combinaties. Een unieke stijl die sexy sportkleding mengt met poëzie, deconstructiespelletjes en eclectische vormen.
De ANNA RACHELE collectie heeft een onmiskenbare stijl, is modieus en vertaalt deze met persoonlijkheid, vrouwelijkheid en glamourcombinaties. Het is uniek, magnetisch, indringend, ijdel en magisch. Elegant, onweerstaanbaar en sensueel. Ontdek bij Scalini een verfijnde en kostbare collectie, vervuild door een vernietigende moderniteit die het origineel en zeldzaam maakt. Het is het idee van een ingetogen luxe dat deze collectie beoogt te communiceren.

Unieke stukken van Lab Anna Rachele

Koop bij Scalini unieke kledingstukken van Lab Anna Rachele. Ben je opzoek naar een prachtige blouse, jurk of trui? Bekijk nu de collectie van Lab Anna Rachele en je zal unieke stukken vinden tegen betaalbare prijzen.