Alice & Trixie

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Ontdek Alice & Trixie bij Scalini

Zoekend naar mode vondsten op de prille leeftijd van 10, Angela Taylor George had toen al haar eerste ontmoeting met mode. Vastbesloten om van haar passie een carrière te maken, studeerde de New Yorker later bij FIT en kreeg ze tegelijkertijd een baan bij een van de eersteklas boetieks van NYC, waar ze uiteindelijk hoofdkoper zou worden. Naarmate het pad van haar carrière vorderde, werd ze door haar ambities een agent van de ontwerper en startte ze Times Two Showroom. Door haar koesterende en creatieve begeleiding werd Times Two een platform voor vele sterke merken uit de jaren negentig. Op dat moment vond Angela haar ware roeping als ontwerper. Op basis van haar enorme kennis van de markt en haar waardering voor kleur, patroon en vorm, creëerde Angela Alice & Trixie in 1997.

Alice & Trixie geschiedenis

De collectie werd genoemd als een speels eerbetoon aan de heldinnen van de jaren 50, ze waren bekend als The Honeymooners. Alice & Trixie is een viering van Angela’s obsessie voor het verkennen van vintage winkels en wereldwijde markten, haar waardering voor stijlpictogrammen uit het verleden en haar passie voor kunst. De essentie van de collectie is Boheemse glamour die wordt weerspiegeld in unieke levendige prints en rijke solide tinten in moeiteloos chique silhouetten. Angela is van mening dat wanneer een vrouw iets draagt ​​waar ze van houdt, ze straalt. Ze ontwerpt voor de vrouw die vrouwelijk, chic, sexy en vooral zelfverzekerd is.

De stijl van Alice & Trixie

Met zijn ontegenzeggelijk geïnspireerde esthetiek heeft Alice & Trixie een trouwe aanhang verkregen met internationale smaakmakers en beroemdheden. Het wordt verkocht in de topafdeling en speciaalzaken over de hele wereld. In een lichte loft, hoog boven Fashion Avenue, blijven Angela en haar team inspiratie halen uit reizen, film, kunst, interieurontwerp en popcultuur. Elk seizoen creëren ze dynamische, kenmerkende prints in moderne stijlen die trouw blijven aan het merk-DNA terwijl ze de mode-envelop pushen. Angela verdeelt haar vrije tijd tussen haar hok in de historische wijk van Soho en haar huis aan het strand in East Hampton, Long Island. Ze reist graag met favoriete bestemmingen, zoals de Griekse eilanden, Parijs, Londen, Zuid-Frankrijk en St. Barts. Haar passies van het moment zijn fotografie en paddle-boarding. Sommige van haar favoriete tijden zijn thuis met het ontvangen van familie en vrienden, natuurlijk gekleed in Alice & Trixie!