0039 Italy

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

0039 Italy kleding

De blouse staat in het middelpunt van de collecties van het label 0039 Italië. Achter

het merk 0039 Italy zitten de creatieve hoofden van het ontwerpersduo Rachid en Aysen Bitzer-Bourak. Samen ontwerpen ze sinds 2001 bijzondere blouses voor modebewuste vrouwen die houden van een kosmopolitische stijl. Hoewel blouses altijd deel hebben uitgemaakt van de klassieke dresscode voor vrouwen, zijn de veelzijdige ontwerpen van 0039 Italy allesbehalve conservatief en saai. Ze belichamen een mix van androgyne chique en romantische charme. Kleine, mooie details geven de kleding een bijzondere verfijning.

0039 Italy: bijzonder blouses

De expressieve kleuren en inspirerende patronen geven de blouses van 0039 Italy een ongeëvenaarde uitstraling. Het ontwerpersechtpaar voert de verschillende ontwerpen uit met een superieure perfectie, maar deze lijkt niet opdringerig. Ze stralen eerder een aangenaam gevoel uit dat perfect past in het dagelijks leven. Het eersteklas vakmanschap in combinatie met de fijnste Italiaanse stoffen zorgt voor maximaal draagcomfort. De productie van 0039 Italy vindt uitsluitend plaats in Europa net zoals bij het merk essentiel, waardoor een hoge kwaliteitsnorm wordt gewaarborgd.

Inspirerende collecties van 0039 Italy

Als een merk al jaren in staat is geweest om te inspireren met zijn collecties, dan is het niet langer een verrassingssucces, maar een constant succesverhaal. Het verhaal van 0039 Italy begon in 2000 tijdens een reis naar Italië. Bij de eerste collectie in 2001 wordt een 12 vierkante meter grote stand op de Parijse beurs ingericht en dat werd direct een groot succes. De kledingstukken van 0039 Italy, zijn tegenwoordig in meer dan 50 landen over de hele wereld te koop. Het merk heeft eigen winkels in München, Berlijn, Hamburg en Palma de Mallorca. 0039 Italy blijft trouw aan zijn wortels. Blouses waren, zijn en blijven het hart van elke collectie. In plaats van zich te verliezen in een breed, uitwisselbaar assortiment, spelen en flirten ze liever met kleuren, patronen en vormen. Het resultaat? Mooie details, uitzonderlijk creatieve ontwerpen en het geheel altijd in overtuigende, geraffineerde kwaliteit, gemaakt in Europa.

Designer blouses van 0039 Italy

Wat maakt 0039 Italy anders dan andere merken? Het antwoord is even eenvoudig als aannemelijk. 0039 Italy klanten waarderen het veelzijdige merk met blouses en andere onderdelen voor elke gelegenheid, elk figuur en elke leeftijd. De collectie is klassiek, modieus en eenvoudig. Of juist felgekleurd en typisch mediterraan. Het repertoire van 0039 Italy blouses is rijk aan individuele stijlen voor fashionstas, business ladies en sterke vrouwen. De keuze uit verschillende vormen is aan jou. De energieke kleuren en patronen passen perfect bij verschillende gelegenheden en voorkeuren. Het ongecompliceerde ontwerp zorgt voor casual gevoel. Slimme modellen en details zoals franjes en biezen vormen het perfecte decor voor de vrouwelijke drager. Hoogwaardige stoffen zoals linnen en katoen garanderen een comfortabele pasvorm en een aangenaam gevoel op de huid. Ontdek de prachtige mouwloze blouses en zakelijke blouses en meer van 0039 Italy bij Scalini!