Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

De Love Moschino collectie bij Scalini

Love Moschino is een Italiaans bedrijf dat kleding, schoenen en accessoires ontwerpt. Ze staan bekend voor hun uitgebreide elegante collecties. Door de ervaring in de mode kunnen ze elk ontwerp perfect afstappen op de behoeftes van de vrouw. Hierdoor komt fashion en design perfect samen in alle stukken die ze creëren. De collecties van Love Moschino zijn zeer uniek en goed doordacht, alles wat Love Moschino op de markt brengt heeft een verhaal die zich afspeelt op het stuk zelf.

Het brein achter Love Moschino

Creative Director van Moschino, Jeremy Scott, heeft je onder de knie over wat te dragen. Alles in de collecties is ontworpen om feestbestendig te zijn voor de sneeuw, warm genoeg om je door de ijzige omstandigheden heen te krijgen, maar koel genoeg om ook in de zomer te dragen. De eerste flagship Moschino winkel onder Jeremy Scott werd op maandag 19 januari 2015 in West Hollywood geopend. Jeremy Scott werd geëerd als Womenswear Designer van het jaar tijdens de eerste jaarlijkse Fashion Los Angeles Awards van de Daily Front Row in 2015. Hij ontving de prijs voor zijn voortdurende creatieve bijdrage en artistieke initiatieven voor zijn gelijknamige lijn, behalve dat hij creatief directeur van Moschino was, waar hij het oorspronkelijke DNA van het merk dat het internationale bekendheid gaf, opnieuw kon interpreteren. Jeremy Scott staat ook bekend om zijn persoonlijke relatie met internationale beroemdheden.

Bij de FLA's werd hij vergezeld door Rihanna, Katy Perry, Miley Cyrus en Liberty Ross die allemaal Love Moschinodroegen. Op 8 juni 2015 opende Moschino een nieuwe winkel in het hart van Porta Nuova, de ruimte achter Piazza Gae Aulenti, in Milaan. De winkel van 120 vierkante meter weerspiegelt het nieuwe beeld van Jeremy Scott: een neutrale en moderne container in de vorm van een driehoekige vorm, met torenhoge hoge plafonds, witte muren, betonnen vloeren en grote ramen aan de straatkant.