Hotel Particulier kleding

Hotel Particulier is een Parijse label van het design duo Eddy en Roxanne Rizal, een man en een vrouw. Met een sterke, gerichte aanpak en een strakke elegantie, biedt het duo subtiel unieke kledingstukken in de fijnste stoffen. Onberispelijk vakmanschap en nauwgezette aandacht voor detail vormen de basis van elke luxueuze collectie. Kijk naar de nieuwste Hotel Particulier kleding voor weelderige, met bont afgezette bovenkleding, weelderige wollige gebreide kleding en netjes getailleerde jurken in gedempte, ingetogen kleurstellingen. Voeg wat Parijse sfeer toe aan je garderobe met een kledingstuk van Hotel Particulier.

Hotel Particulier: de oorsprong

Het in 2007 door de creatieve Eddy Rizal en zijn vrouw Roxane gelanceerde “Hotel Particulier” dameskledinglijn is gericht op vrouwen van alle leeftijden; met een resoluut chique stijl, die enigszins doet denken aan de jaren '50 en de veelgeprezen modellen van de haute couture. Zuiverheid en onschuld zijn de sleutelwoorden van het beroemde merk Hotel Particulier, waarvan de bekendheid de laatste jaren is toegenomen. Het merk Hotel Particulier is gebouwd op het familiebedrijf dat gespecialiseerd is in bont en leer. Eddy en Roxanne hebben een nieuwe dimensie toegevoegd die nu een essentieel onderdeel is geworden van de moderne garderobe van de vrouw.

De stijl van Hotel Particulier

Hotel Particulier creëert dameskleding met een sterke, rotsvaste, moderne identiteit die nog steeds verkrijgbaar is als luxe kant-en-klare kleding. Artikelen die leer en bont combineren met kasjmier en merinoswol of zijde. Hotel Particulier daagt de conventies van de stijl uit, voegt leer toe aan jurken en gebruikt crêpe de chine voor jassen of vesten. Kortom met een creatie van Hotel particulier steel je absoluut de show op een feest of gewoon op het werk.

Shop Hotel Particulier kleding

Bij Scalini kun je de seizoensgebonden favorieten en klassieke stukken van onze Hotel Particulier kledingcollectie ontdekken, maar ook inspirerende foto's die je laten zien hoe je je favoriete kledingstukken kunt combineren met precies de juiste sieraden of tas. Wat geweldig is aan onze winkel is dat we altijd nieuwe en spannende stijlen toevoegen die de trends van dit moment weerspiegelen, zodat je altijd in contact blijft met de nieuwste, designerlooks. Van comfortabele en trendy kleding die perfect is om thuis in te loungen of een kopje koffie te drinken met je vriendin, tot chique en hippe vesten, dit merk heeft iets voor al je modieuze behoeften. Ontdek hier de nieuw,e verbazingwekkende stukken van Hotel Particulier.