Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

LouLou kleding

Het merk Loulou wil vrouwen aanmoedigen om hun vrouwelijkheid niet te laten varen, hun persoonlijke stijl te vinden en de moed te hebben om te experimenteren. Loulou herwaardeert en repliceert het vrouwelijke universum. De creaties zijn niet zonder “vuurwerk”, daarom richt LouLou zich met de ontwerpen bijvoorbeeld tot vrouwelijke bruiden door middel van jaarlijkse bruidscollecties. Het biedt ook prachtige jurken voor ook gala's, feesten en streetwear luxe. Briljant borduurwerk en weelderige afwerkingen zijn de belangrijkste kenmerken van het merk Loulou.

Het verhaal achter LouLou

Het Loulou Verhaal is het verhaal van ontwerpster Andra Turcanu en zijn droom. Hij begon vanaf de zolder van het ouderlijk huis van Andrei en kwam in 5 jaar tijd op de cover van L'Officiel Rusland. Andra heeft een merk ontwikkeld dat gebaseerd is op creativiteit, passie en manoeuvre. Het merk werd geselecteerd uit 60 grote merken bij de Oscar van Renta in de Lafayette Galleries in Dubai Mall. Vervolgens opende Andra eind 2016 een winkel in Melbourne, Australië. Veel beroemdheden, zowel in Roemenië als in het buitenland, dragen met trots de outfits van LouLou. Het merk LouLou gaat ervan uit dat het hun missie is om de wereld te laten zien dat Roemenië een land is waar talent en vastberadenheid waarde kunnen bieden en een merk kunnen creëren, een gemoedstoestand waarin vrouwen hun schoonheid kunnen liefhebben en vieren.

De stijl van LouLou

LouLou heeft een grillige en wonderlijke wereld van tijdloze ontwerpen gecreëerd die tot leven worden gebracht door middel van ingewikkelde borduurwerken, architectonische modellen en hoogwaardige stoffen. Er zijn tule jurken en verleidelijke kralen minijurkjes die ervoor zorgen dat je de show steelt op het volgende feest.

Kleding en accessoires voor vrouwen

Het omarmen van je individuele gevoel voor stijl betekent dat je alle details goed moet combineren. Mixen en matchen van je favoriete kledingstukken van LouLou met leuke accessoires is een geweldige manier om je persoonlijkheid uit te drukken en nieuwe looks te creëren die je helpen op te vallen. Probeer het creëren van lagen door het dragen van je favoriete lange kettingen over slanke tops en jurken, of doorbreek een monotoon kleurenschema door het toevoegen van een sprekende kleur met een paar mooie oorbellen. Als je net zo veel van accessoires houdt als wij (wij hebben het gevoel dat je dat doet!), dan weet je dat zoiets ingetogen als een casual crossbody bag een functioneel en modieus doel kan dienen bij je dameskleding.