Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Italiaanse mode van Liu-Jo

Liu-Jo is een echt Italiaans modemerk. Italië is één van de belangrijkste modelanden; het is daar erg belangrijk om ten alle tijden goed gekleed te zijn. Met je uiterlijk maak je de eerste indruk, en dat weten de Italianen. Goed zorgen voor je lichaam, haar, huid maar ook je kleding is in Italië enorm belangrijk. Bij het beeld van een goed verzorgd persoon past nette kleding, die klasse en stijl uitstraalt. Ook is het belangrijk dat kleding karakter en uitstraling heeft, want zonder deze kenmerken zal de kleding je niet erg helpen om de indruk die je op mensen maakt te verbeteren. In 1995 werd door de gebroeders Marchi het modemerk Liu-Jo opgericht, dat perfect inhaakt op deze Italiaanse kijk op mode. Ondertussen is het merk uitgegroeid tot een enorm populaire speler in de modewereld; met meer dan 130 boetieks in Italië en 110 winkels in Europa en Azië heeft Liu-Jo een heel groot publiek.

Liu-Jo: kleding met karakter en uitstraling

De kleding van Liu-Jo wordt echt gemaakt om op te vallen. Bij veel producten wordt gebruik gemaakt van opvallende patronen en felle kleuren. Hierdoor is kleding van dit merk op en top vrouwelijk. Vooral Liu Jo jeans zijn erg bekend; deze zijn er in enorm veel verschillende stijlen, die allemaal als doel hebben om vrouwelijke vormen van alle lichaamstypes perfect tot hun recht te laten komen, waardoor je extra vrouwelijk en aantrekkelijk voor de dag komt. In de jurken, shirts en truien van dit merk worden veel weelderige patronen en fleurige kleuren gebruikt, om ook deze extra vrouwelijk te maken. In een outfit van Liu Jo zal je je dus erg vrouwelijk en aantrekkelijk voelen, zodat je zelfverzekerd en met een grote glimlach op je gezicht je dag tegemoet kan gaan. Ook maakt Liu Jo accessoires, om je outfit helemaal af te maken. Zo zijn bijvoorbeeld Liu Jo tassen erg populair, en ook heeft het merk bijvoorbeeld horloges en sieraden te bieden. Liu Jo handtassen zijn erg stijlvol en nauwkeurig afgewerkt, en zijn in vele verschillende vormen, kleuren en patronen verkrijgbaar, zodat je altijd de perfecte aanvulling op je outfit kunt vinden.

Stijlvolle en fleurige Liu-Jo kleding bij Scalino

Het is wel duidelijk dat Liu-Jo een kledingmerk is dat ervoor zorgt dat je je ontzettend vrouwelijk en aantrekkelijk kunt voelen. Liu-Jo maakt kleding waarin vrouwen uiterst stijlvol voor de dag komen. Zonder onthullend te zijn accentueert de kleding van dit merk vrouwelijke vormen perfect, ongeacht jouw precieze lichaamstype. De combinatie van elegantie met vrouwelijke en fleurige patronen en kleuren maakt dat het merk een soort uitstraling van nonchalante zelfverzekerdheid om zich heen heeft hangen. Bij Scalini hebben we de allerbeste Liu-Jo artikelen. Kom dus eens in langs in onze winkel in Torhout, waar je kennis kan maken met de kleding van dit merk. Je kan bovendien alvast een voorproefje zien in onze Liu-Jo galerij op deze site.