Resultaat 1–24 van de 29 resultaten wordt getoond

Lebeau Courally tassen

Bekijk de Lebeau Courally designer tassen zoals je ze nog nooit eerder hebt gezien. Lebeau Courally is een luxueus Frans merk dat de meest unieke en elegante tassen op de markt brengt, met de hand gemaakt van het fijnste leer. Je kunt ze kopen in een verscheidenheid aan kleuren, vormen en maten. Ontdek elegante en chique handtassen van Lebeau Courally en kleine tassen voor elke gelegenheid en gemaakt om je eigen gevoel voor mode uit te drukken. Er is niets alledaags aan deze designer stukken! Elke tas is met de hand gemaakt met aandacht voor detail en bedoeld voor vrouwen die zich op hun best willen voelen. De luxueuze leder- en kleurenselectie zorgt ervoor dat je ze allemaal wilt hebben!

De achtergrond van Lebeau Courally

Alle Lebeau Courally luxe lederwaren worden ontworpen en geproduceerd in hun eigen 'ateliers du cur' in Vaux-Sous-Aubigny (Frankrijk). In deze werkplaats in de Haute-Marne brachten ze alle ambachtelijke lederwaren onder één dak samen. Van het snijden en naaien tot het verzegelen, het reliëf en de afwerking: alles gebeurt in eigen huis en met de hand. Het verhaal begint natuurlijk met de selectie van de beste huiden, zonder littekens of 'défaults' om de onberispelijke look waar Lebeau Courally bekend om staat te garanderen. Vervolgens komt het leer in de handen van de Meester ambachtslieden die er enkele jaren over deden om het vak onder de knie te krijgen voordat ze hun eerste lederen stuk ooit maakten. Ze beeldhouwen, vouwen en vormen het leer in overeenstemming met het masterontwerp van elke tas.

De Lebeau Courally collectie bij Scalini

Lebeau Courally presenteert een verfijnde collectie van luxe lederwaren. Elk stuk is gemaakt volgens een unieke filosofie die draait om het samenbrengen van de beste ambachten en hoogwaardige materialen ter wereld. In dit geval is de visie van hedendaagse ontwerpers met de vaardigheden van meesters. Het resultaat is telkens een uniek stuk, gevormd rond het karakter van de fijnste huiden – natuurlijk gelooid met plantaardige tannines – en met de ruwe rand van natuurrubber en de geraffineerde metalen. Elke tas uit de Lebeau Courally collectie valt op door zijn elegantie. Elke lijn is doordacht en geeft uitdrukking aan een natuurlijke nonchalance. Elk detail ademt tijdloze luxe en is met de hand gemaakt met veel aandacht voor detail. Zo past het designkarakter van een Lebeau Courally tas bij de persoonlijkheid van de eigenaar.

Lebeau Courally kopen

Bezoek onze winkel en ontdek onze exclusieve collectie handtassen van Lebeau Courally. Deze handtassen worden gemaakt in een eigen atelier in Vaux-Sous-Aubigny (Frankrijk). Deze Lebeau Courally handtassen zijn perfect afgewerkt met hoogstaand kwaliteitsleder. Neem een kijkje in onze webshop of bezoek onze winkel en ontdek de volledige collectie!