Omdat we van jullie houden!

Dag lieve Scalini fans

Na overleg deze morgen hebben we een beslissing genomen die voor onze #Scalinifamilie de enige juiste lijkt: we sluiten vanaf vandaag onze winkel tot en met 3 april, en vragen jullie via deze weg om zoveel mogelijk thuis te blijven, het zal vele levens redden.

Scalini is een familie, letterlijk maar ook figuurlijk. Het welzijn en de gezondheid van onze medewerksters is vandaag prioriteit nummer 1.
De sterkte van een familiebedrijf is dat wij heel dicht bij onze klant staan, een klant die wij graag zien! We geven ook veel om de gezondheid van jullie gezinnen!

Onze webshop blijft op vandaag wel nog 24/7 open. We leveren jullie bestellingen met veel plezier thuis. Ook retouches die dringend zijn leveren wij met veel plezier bij u thuis. #Webshop

Deze beslissing is voor ons niet makkelijk, maar voelt als enige juiste in deze uitzonderlijke situatie… Winstbejag zal voor onze familie nooit voorgaan op het welzijn van onze medemens ?

Bedankt voor jullie begrip! Zorg goed voor jezelf en voor elkaar! Alleen door nu samen te werken kunnen we de verspreiding van dit virus beperken.

Lieve groeten
Marleen & Olivier
#Scalinifamilie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *