Resultaat 1–24 van de 63 resultaten wordt getoond

HER kleding collectie bij Scalini

HER is de garantie voor een succesvolle verschijning in een buitengewone sfeer. Modieus en chic, trendy en stijlvol zijn de attributen van de succesvolle garderobe voor de dame van de wereld die vol vertrouwen haar individuele stijl van kleding wil laten zien. Het label HER creëert damesmode op een hoog niveau en zorgt voor een onnavolgbare uitstraling. De collecties voor de wereldwijde markt worden ontworpen in door de beste kleding ontwerpers. Niet alleen beroemdheden waarderen de specialiteit: Van Moskou tot Milaan staat Her voor elegante kleding met stijl.

HER – een unieke garderobe voor dames

De magie van HER bestaat uit de mix van speelse details en subtiel exotisme – een combinatie die zijn perfecte uitdrukking vindt in elk kledingstuk. Deze flair wordt ook overgedragen op de klassieke modellen. Unieke cocktailjurken gaan met hun adembenemende ontwerpen op het offensieve esthetische vlak, maar blijven tegelijkertijd trouw aan de traditionele vorm: gemaakt van kostbaar glanzend satijn, zijn de plooien elegant om de taille gedrapeerd, zodat niets een stijlvolle indruk in de weg staat.

De expressieve collectie van HER…

De HER strap dress staat prachtig met een geaccentueerde korte snit. Het model is volledig geborduurd met glinsterende parels. Een V-hals en een delicaat kantdesign zorgen voor een opwindende uitstraling, die discreet wordt teruggetrokken en afgerond door een tailleband en stola. HER verzekert de modieuze dame van een stijlvolle uitstraling voor alle situaties in het leven waar het om meer gaat dan alleen maar goed uitzien. Wanneer er elegantie nodig is, weg van het alledaagse en in een feestelijke sfeer, ontvouwen unieke jurken hun volledige effect. Het label maakt indruk met een breed scala aan producten en een even speelse als extravagante garderobe, die moeiteloos in elke exclusieve omgeving past. De expressieve look belichaamt een verfijnde vrouwelijkheid die modieus uit het niets komt. Ontdek het allemaal in De HER collectie bij Scalini.