Het merk Due Amanti bij Scalini

Due Amanti staat bekend om zijn unieke collectie van hartverwarmende kleding. Ze zijn hebben verschillende variaties in kleding voor elke modieuze vrouw. Due Amanti is trouwens een Belgisch label. Ze gaan voor een tijdloos en trendy design die altijd betaalbaar en uiterst comfortabel draagt. Due Amanti probeert om voor elk seizoen de perfect schaal te vinden tussen luxe en comfort.

De collectie van Due Amanti

Je kunt Due Amanti jurken en blouses verwachten met unieke prints, eigen breitechnieken en hoogwaardige materialen verwachten. Ze stralen een gevoel van warmte uit tijdens de winter en een zwoele look tijdens de zomer. Due Amanti werkte voor de wintercollectie samen met Veronique De Cock, Justine de Jonckheere en Brenda van Noort in het stijlvolle van Cleef hotel. Hun collecties stralen een elegante klasse en stijl uit gecombineerd in een volhardende passie voor de modewereld.

Due Amanti kopen bij Scalini

Het Italiaans design verwijst naar alle vormen van Italië, inclusief modeontwerp. Italië wordt gezien als een wereldwijde trendsetter en leider in design. Italiaanse ontwerpen zijn uitgegroeid tot een van Europa’s belangrijkste modelanden sinds de 16e eeuw, toen de artistieke ontwikkeling in Italië op zijn hoogtepunt was.
Steden als Venetië, Milaan, Florence en Vicenza begonnen met het produceren van luxegoederen, hoeden, cosmetica, sieraden en rijke stoffen. Hierdoor kon Due Amanti hun inspiratie volledig laten varen in de wereld van de Italiaanse mode en zicht focussen op de prachtige designs die ze de dag van vandaag aanleveren. Met de #dueamanti op twitter en facebook zijn er ondertussen honderden posts van vrouwen die trots zijn op de fantastische ontwerpen. Als u meer wil weten over de collecties van Due Amanti kunt u altijd een kijken nemen op Due Amanti online voor meer info.