De DL1961collectie bij Scalini

DL1961 is een bedrijf die gebaseerd is in New York City, ze kennen denim als geen ander dat ooit zal kennen. Met een focus op technologisch geavanceerde ontwerpen en producties is hun stijl revolutionair. Ze geven je een goed gevoel, laten je er goed uitzien en ze laten je leven in hun wereld van mode. De perfecte DL1961 jeans start met de perfecte materialen. Hun denim is de combinatie van de beste kwaliteit van vezels, dit overschrijd het klassieke gevoel en de pasvorm. Ze passen het concept toe op een compleet nieuwe manier.
De broeken passen perfect en beschikken over uitrekbare water efficiënte vezels, ze kunnen tegen een stootje en ze zijn een voorbeeld van pure innovatie op het gebied van mode. De speciale mix van vezels is gemaakt uit de beste weefsels waardoor hun denim maar liefst 98% vormbehoud heeft. Ze zijn bestand tegen 360 graden beweging en heffen. Ze zijn er in verschillende ontwerpen waardoor elke vrouw wel iets kan vinden wat ze mooi vindt.

DL1961 kopen bij Scalini

Hun producten worden gedragen door Jessica Alba, Katie Holmes, Victoria Justice, Selena Gomez, Zac Efron en nog veel andere celebs. Dit benadrukt de topkwaliteit van de jeans. Ze stonden in de beste magazines te pronken met hun topkleding. Cosmopolitan, InStyle, Glamour en Vogue tonen aan dat DL1961 revolutionaire producten heeft. Tenslotte combineert DL1961 jeans de nieuwste technologieën met hand-afgewerkt vakmanschap. Dit zorgt voor een mooie klassieke stijl die stuk voor stuk door de beste mode experts wordt behandeld. Ze worden helemaal getest voor ze het uiteindelijke DL1961 label van goedkeuring krijgen.