Ontdek Des Petits Hauts bij Scalini

Twintig jaar geleden, door twee zussen, Katia en Vanessa, is Des Petits Hauts het merk van de vrouw bij uitstek geworden. Pastelkleuren, zachte, natuurlijke materialen en trendy designs voor een romantische, artistieke look. Des Petits Hauts weet hoe je jonge vrouwen die tienerkleding willen moet verassen en verwennen. Elk kledingstuk heeft subtiele, delicate details, van de rug-tot-rug jurken tot de knusse wollen truien, of de edgy prints, Des Petits Hauts is een onmisbare kledingkast in de tienerkamer. Des Petits Hauts is een damesmodemerk met een poëtische, romantische geest.

Het ontstaan van Des Petits Hauts

Het merk werd in 1998 gecreëerd door Katia en Vanessa Sanchez vanuit één simpele observatie: het vinden van het perfecte T-shirt was een onmogelijke opdracht. Dit stond deze fashionista’s niet in de weg; Des Petits Hauts is opgericht om topjes te ontwerpen. T-shirts, blouses, jumpers, vesten, etc. Alle must-have-stukken met een perfecte snit, prachtige materialen en prachtige aandacht voor detail. Je kunt ook een kijkje nemen op Des Petits Hauts online. Na het studeren van mode bij ESMOD heeft Katia samengewerkt met Vanessa, haar zus, om een ​​merk te maken met een andere benadering van damesmode.

De ontwerpers achter Des Petits Hauts

Hun complementaire ervaring in de industrie – een als stylist, de ander als manager van prêt-à-porter boetieks – stelde hen in staat een perfecte kleine niche voor zichzelf in de modewereld te creëren. Des Petits Hauts breidde later zijn collectie uit en begon ook bottoms te maken – broeken, rokken, shorts, jumpsuits – evenals accessoires en schoenen. De oprichters van het merk omringen zich met getalenteerde creatievelingen, waaronder fotografen, ontwerpers en decorateurs, zodat niets aan het toeval wordt overgelaten. Van de foto’s van hun creaties tot het winkelontwerp in hun boetieks, alles is tot in het kleinste detail gepland. Vandaag is Des Petits Hauts niet enkel een merk meer. Het is een synoniem voor unieke expertise en individuele stijl.