Bronx en Banco kleding

Het merk Bronx en Banco, dat rechtstreeks uit Australië komt, bestaat nog niet heel lang in België. Nog een ander kledingmerk, zou je je kunnen vragen? Nou zeker niet! Bronx en Banco staat bekend om zijn high-end avondjurken tegen betaalbare prijzen. Een merk dat precies op het juiste moment komt, omdat de vraag er is. Iedereen zoekt wel eens een prachtige avondjurk waar je op een mooie gelegenheid in kunt schitteren.

Hoe begon het merk Bronx en Banco

Bronx en Banco is geboren uit een origineel idee van de Russische ontwerpster Natalie DeBanco. Nadat ze als kind haar moeder van showroom naar showroom had vergezeld, werd de ontwerpster al snel ondergedompeld in de wereld van de mode. Toen ze op 16-jarige leeftijd in Australië aankwam, was het voor haar vanzelfsprekend om in deze sector te gaan werken. Na enige professionele ervaring te hebben opgedaan in grote modehuizen, zoals David Jones en Chanel, richtte Natalie DeBanco zich tot de PR-wereld en werkte voor de televisie, maar altijd in de modesector. In 2009 lanceerde ze haar eigen label: Bronx en Banco. Gedistribueerd via nationale en internationale retailers, hebben de high-end maar toegankelijke avondjurken van het merk de wereld veroverd met meer dan 200 retailers in Australië, Nieuw-Zeeland, de Verenigde Staten, Spanje, Nederland, Griekenland, Rusland en tegenwoordig ook in België.

De stijl van Bronx en Banco: origineel en vrouwelijk

Het merk maakt jurken voor vrouwen die willen schitteren bij een speciale gelegenheid. Haar jurken zijn geen klassieke cocktailjurken: ze zijn verfijnd, speels en zeer vrouwelijk. Originele stukken getekend uit eenvoudige lijnen. Het merk maakt iedere vrouw mooier door vrouwen die zich stralend voelen! Het merk maakt sexy silhouetten en vrouwelijke stoffen, en de cocktailjurken van dit merk biedt zijn geschikt voor iedere speciale gelegenheid. Jurken die een verfijnde en sexy stijl met een speelse sensibiliteit bevatten. Dit is genoeg om Belgische vrouwen te laten schitteren bij hun volgende speciale gelegenheden. Bekijk nu de prachtige collecte van speciale jurken die iedere vrouw jaloers zal maken. Gun jezelf een unieke jurk van Bronx en Banco en wordt het middelpunt van het feest.