Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Ba&Sh: een unieke collectie

Als er één vrouw is die we allemaal willen zijn, is het zeer waarschijnlijk dat Ba&Sh het al lang voordat we dat deden, bedachten. Romantisch, moeiteloos en een beetje rock-'n-roll, de Ba&sh collection is geen onbekende in het omkeren van hoofden. Deze kleding heeft perfecte details over klassieke stukken, zoals metallic prints op wikkeljurken en lederen bomberjacks met perfect minimalistische eigenschappen. Het is geen wonder dat Joséphine de la Baume en Charlotte Casiraghi fans zijn.Een gedeelde liefde voor mode leidde de beste vrienden Barbara Boccara en Sharon Krief om Bash clothing te creëren.

Ba&Sh: Een merk voor en door vrouwen

Hun idee was om hun droomkast tot leven te brengen, zodat ze deze met andere vrouwen konden delen. Een merk echt gemaakt door vrouwen voor vrouwen. Perfect moeiteloze, gemakkelijk te dragen stukken die altijd vrouwelijk zijn met een vleugje Boheemse elegantie. Denk aan verheven nietjes, van maxi-jurken met bedrukte wrap tot tijdloze Bretoense breisels. Ba&Sh kan gevonden worden in meer dan 400 winkels over de hele wereld, blijft de Bash collection duidelijk in het Parijse. Het merk verenigt een uitdrukking van vrijheid met een eenvoudige, vrolijke elegantie. Het is gemakkelijk een Bash jurk te herkennen. Het merk focust op het geluk van de vrouw die het draagt. Bash is een echte eigentijdse designerkleding met een enorm potentieel voor internationale ontwikkeling. Het is een nieuwe en frisse mode voor de hedendaagse ruimte. Sinds het begin wilden ze hun eigen visie op mode en stijl toevoegen aan de collecties, zonder het belang te hechten aan wereldwijde trends. Bovendien is de handtekening geëvolueerd rond het concept van de ideale garderobe: alledaagse stukken gemaakt van weelderige stoffen met de juiste balans tussen vrouwelijkheid en verfijning. Simpel gezegd, we willen allemaal de Ba&Sh vrouw zijn.

Accessoires van hoge kwaliteit

Elk van zijn stukken komt een stap dichter bij de eeuwig chique garderobe. Van mini-jurken met één schouder tot de meest klassieke zwarte blazers, dit zijn stukjes die je garderobe de komende seizoenen zullen verheffen. Ze hebben de perfecte kledinglijn ontworpen dus hebben ze het aanbod van accessoires verder ontwikkeld. Ze werken aan accessoires van hoge kwaliteit. Met 40 winkels over de hele wereld hebben ze alle reden om fier te zijn. Een perfect plan. Ze wilden niet dat er iets zou veranderen aan hun stijl en daarom zijn ze net zo populair. Ze werkten hard om BA&SH op de markt te brengen gebaseerd op de originele modecontent en de eerlijke prijs samen met een kwalitatieve distributie. Dit is de toekomst voor mode.